/ skönhet och ytligheter / vardagen och livet /

påsklov

hej på er! nu är det äntligen påsklov och jag tänker verkligen utnyttja det till 100% och göra mitt yttersta för att vila upp mig. tänker även fräscha till mig lite. svettas på gymmet och försöka käka lite bra och sådär. har verkligen inte mått speciellt bra i kroppen de senaste (nästan) två veckorna, så måste få igång den lite igen nu känner jag. så lovet kommer alldeles vid rätt tidpunkt. 
 
DOCK åkte maja och alice till thailand idag, vilket gör att lovet förlorar sin klang litegrann typ. kommer sakna dom som bara den och det kommer vara sjukt tomt dom kommande två (OCH TRE) veckorna. fy asså. hade så himla gärna också velat sticka iväg och sola upp mig lite och bara ha det najs. men icke. det ENDA positiva med detta är ju att dom kanske kommer hem med lite fina grejor till mig. har bland annat beställt en gangsterkeps och VS-prylar. ah, och sen är det såklart positivt att två av mina fina kompisar förmodligen kommer ha det underbart i några veckor. och det är dom värda. asså tjejer. kommer längta sönder efter er♥
 
meeen apropå VS-prylar så HAR jag faktiskt redan fått en liten present av majsan sen hon var i london. en bodyscrub i doften "love spell". och inte nog med det. fick även påsen med stort P. fast okej. en påse är det ju inte. men hur som helst. känns lite som en dröm faktiskt. så himla fint. testade bodyscruben häromdagen, och den var faktiskt grym! trodde nog inte att den skulle va det. men det var den. mycket mer "koncentrerade" skrubbkorn än vad det brukar vara eller hur man säger. najs som bara den i alla fall. 
 
nuuu ska jag in till min granne på ett litet kalas typ. så är mina söta kusiner här med. mysigt!
 
/ vardagen och livet /

varför är texten helt konstig?

fattar inte vad som händer med texten, varför den ändrar storlek helt plötsligt? jag har inte gjort något i alla fall hehehe.
/ vardagen och livet / wanties /

depp och bikinisar

hej! det är lite sådär med mig just nu. så det är inte kul. har haft huvudvärk och mått illa var och varannan dag i flera dagar nu. pallar icke. sen känner jag mig helt nedstämd och ful också. inte heller så värst skoj. behöver en liten vändning här i livet, typ. något skoj måste faktiskt ta och hända. justinkonserten är i och för sigom 34 dagar och jag tror faktiskt inte jag har fattat att jag faktiskt ska på den än! det är alldeles för sjukt. jag ska vara i samma byggnad som justin bieber. typ en av mina högsta önskningar kommer gå i uppfyllelse. lär kunna leva rätt länge på den konserten. ähe, asså gud. så vilt. kommer nog inte överleva om jag ska vara helt ärlig. 
 
meeeen, ja. som lite medicin/terapi så ligger jag i sängen och kollar lite kläder och sådära. snart dags att klicka hem lite nya bikinisar, vilket är najs samtidigt som det framkallar ångest. måste. fixa. kroppen. längtar verkligen tills det blir varmare ute. seriöst. kommer inte kunna bo kvar i sverige hela livet. pallar inte ha ett liv som går ut på att vänta in våren och sommaren. eller okej. det är ju lite "livskvalité" och sånt. men nää. fruktansvärt väder typ 80% av året. kul det! här har vi i alla fall ett gäng fina bikinisar. och ett par brillor.
 
H&M, H&M, gina, gina. solbrillor, gina.