/ vardagen och livet /

arg

det är något fel på designen!!!! asså åh. palla. ORKAR INTE HITTA FELET, HAR INTE ENS ÄNDRAT NÅGOT!!!! #angry
/ vardagen och livet /

med en enkel tulipan

hej på er! förlåt för utebliven uppdatering igår. så börjar typ varannat inlägg, hihi.

idag fyller min bästa år, så därför vill jag ägna denna sång till henne.

med en enkel tulipan, på bemärkelsedan
jag har den äran, jag har den äran
att gratueramaja älskar den låten. hahaha. men, ja. nu när hon ÄNTLIGEN fyller år, så kan jag dela med mig av en kul grej, eller så. 31 AUGUSTI SKA MAJSAN OCH JAG PÅ LADY GAGA! wihhhh!!! jag har vetat det sen jag fyllde år (17 juli), men har ju varit tvungen att hålla detta hemligt. haha, men nu så! så himla kul. och så justin i april!!!! fett.

gör inte mycket alls just nu. ska fixa lite grejer, så ska jag hem till maja ikväll som bjuder på mat och sånt. redigt nirre. ska platta håret nu. vet inte när jag gjorde det sist. måste varit 2,5 månader sen eller nåt. sjukt va? vi hörs imon igen. possposs!

/ vardagen och livet /

frottémorgonrock

om alla hade varsin frottémorgonrock, skulle det varit fred på jorden. jag menar nästan allvar. skulle så himla gärna vilja ha en egen, men hittar ingen. inte någonstans. eller okej.. nu när jag tänker efter så har jag nog inte kollat efter redigt. lånar pappas sålänge. han har sagt att jag får låna den när jag vill. den meningen kommer han snart ångra.

men jaja. nu har jag duschat lite. precis som man brukar göra. ska måla naglarna och göra ansiktsmask tror jag. eller asså, måla naglarna måste jag. men ansiktsmask får vi se. #nödvändigfakta
tappade en tånagel förut, om ni ville veta. det var inte så kul. första gången det händer mig, så let's write it on the blog :):):):) nä, men det blir ju typ så. lite ont gör det faktiskt. meeeen, för att gå vidare med mitt liv så tänkte jag spraya på mig lite parfym. asså inte på tån. haha gud, sluta. köpte DKNY golden delicious på taxfreen när vi skulle till turkiet. mhm. herrå!

tjena