/ vardagen och livet /

matkoma

hej! här sitter jag som ett belåtet svullo efter en myskväll med majsan och bea. vi har bland annat lagat lite tacos, snackat lite skit och kollat på "friends with benefits". mycket bra faktiskt! appropå filmer, så är jag lite småsugen på att gå och se "the hunger games". alla säger ju att den är så bra. jag ska faktiskt vara ärlig och erkänna att jag SUGER på att avgöra sånt. det är mycket jag inte är bra på att avgöra. mat, till exempel. kan inte avgöra om det är gott eller inte. vet att typ skolans kalopps inte är någon hit, men annars.. nej. men aja. haha.

blir så glad av att höra att jag, hanna k lixom, kan påverka andra positivt. fick höra det idag. och åh. det värmer asså! får höra så mycket nedlåtande kommentarer om dagarna. eller okej, kanske var att ta i. men vissa vill verkligen uppfatta ALLT jag säger eller gör som något negativt. det gör mig ledsen. cause i'm not that kind of girl. blir glad när folk fattar att jag inte är ond. eller okej. har faktiskt lärt mig i skolan att alla människor är onda. men tror ni fattar guys.

tror att jag ska börja våga skriva lite mer än "dagboks"-skriveri här. gillar ju själv att läsa när andra "talar ut" om saker eller så. tycker till lite, lixom. så om det är något, så kan ni fråga. *känner mig modig*

men har faktiskt haft ont i huvudet hela dagen och är väldans pömsig känner jag, så tror jag går och lägger mig. hörs imon! godnatt
NOMNOMNOMNOM. mådde dock jätteilla efteråt.. fast det är det ju värt :)
/ vardagen och livet /

den tjugonionde mars i all ära, haha

hej alla kåmpizarr.

dagen gick snabbare än kvickt. nä, inte så. men den fick rätt fort. skönt! dansade och hoppade omkring på idrotten. rätt skoj kanske. mötte sen upp johanna på stan. gick hem till henne. snackade mest. sånt som kåmpizar gör, lixom. efter det tog jag ett pass på gymmet. kommer ha träningsvärk i låren imon. minst. kanske ryggen också. hehe. hm.. eh japp. fick en kommentar faktiskt, vars skribent frågade om "det fina besöket". haha. okeiiiii. det var min kusins fasters jobbarkompis bekantes grannes närbutikskassörska :)

nej, men seriöst. blir så glad över kommentarer!!!! jättejättejätteglad. men undrar vem det var som kommenterade det jag gav svar på nyss. den har kommenterat förut. det där med att jag bara ändrar svartvitt och vare va på mina bilder. och frågade även once upon a time vem det var jag tänkte på i detta inlägg. NYFIKEN I EN STRUT VAAAHHHHHHH :* men tack för att du gillar min blogg♥

känner att detta blev för mycket. jättelångt. bilder från idag kommer lastat, som jag brukar säga. eller sagt två gånger. whatevah.


/ vardagen och livet /

shot me out of the sky

hej! flera års lång dag i skolan idag. men japp, nu är den jobbiga delen av veckan avklarad! har haft fint besök nu ikväll. haha. jaa. faktiskt. känns bra :) kort och gosig dag imon i skolan, sen tar jag en fikis med johanna! mysmys. och så lite träning på det. låter ju ganska så awesome. har beställt skal till telefonen nu med. har ett begagnat nu, skulle man kunna säga. det känns inte bra. men jajajaja. hoppas det är bra med alla som läser detta! hörs tomorrow.

världens bästa majsan. bestiz ♥