/ sånt man kan äta / vardagen och livet /

brunch

hej på er! läget? fint? that's niiiiice!
 
vilken galen inledning va haha. nä, men här är allt fint. tog mig lite sovmorgon idag, längre än vad jag gjorde igår och i förrgår i alla fall. skönt faktiskt. har käkat lite också. tjejerna brunchade hemma hos maja, men jag kände att jag behövde sova lite haha så fick bruncha med mig själv. japp. vet inte vad som händer idag riktigt.. sitter och lyssnar på miley för tillfället, kikar runt på we♥it och sådär. men vill hitta på något. ska till gymmet nån gång under dagen med. sen är det hockey ikväll.. kanske drar dit. vi får se hur jag pysslar ihop denna tisdag, onsdag, på bästa sätt. kommer nog göra fler inlägg senare idag, känner mig lite på det humöret faktiskt!!! haha pusspuss
 
 
 

invigning

inviger mina nya träningsskor och träningsbyxor idag! ska bli härligt. laddat spotifylistan med liiiite nytt också. så det är nirre. fick hem grejorna igår. är nöjd! skorna var dock gröna i sulan istället för turkosa, men whatever. det blir bra ändå! sen glömde jag ta bild på väskan, men den är inte så märkvärdig. bara svart och rymlig och allmänt bra. haha. men måste kila iväg till bussen nu, pusspuss.
 
random och konstig bild hahahaha
/ vardagen och livet /

första snön

men herregud, höll på att glömma! första snön kom idag! och det är ett sjukligt tjatande på facebook, precis som vanligt. först har vi dom som uppdaterar om att det är snö. sen kommer det statusar där folk klagar på dom som skriver att det är snö. och slutligen har vi dom som klagar på dom som klagar. blir alltid såhär när något "spännande" händer. hahaha. kul. nä, men tjarå. nu var jag tuff.