/ vardagen och livet /

glad flicka

hej! idag fick vi sovmorgon till klockan 12. dock var det ett missförstånd. men det löste sig. det blev en väldigt vild morgon måste jag säga. men pallar inte berätta om det nu. fick veta att jag fick C på matte nationella. känns bra ändå. lugn dag i skolan. slutade runt klockan två. har haft en perfekt eftermiddag. mötte upp maja w på nilssons vid fyra för en liten catchup. alltid lika najs å träffas eftersom det blir såpass sällan. 
 
nu ikväll har jag pluggat och spelat gitarr. helt okej ändå. ser ut som ett troll just nu (har jag i och för sig gjort hela dagen) så ska hoppa in i duschen nu efter jag klickat "publicera" och sen ska jag gå och lägga mig. så himla skönt att gå å lägga sig ändå. somnar nog gott inatt. har haft en så himla bra dag känner jag! så najs. fler såna, por favor!
 
haha juste. hände en så himla ful sak när jag skulle gå av bussen förut. hahaha, dörrarna typ öppnades lite, så stängdes dom typ igen rakt framför näsan på mig. blev typ livrädd. hahahaha, galet fult! fick till och med en tweet om det av maja som såg allting :')
 
 
godnatt alla vänner!
 
 
 
/ vardagen och livet /

att sluta tidigt

hej på er! glad tisdag! hoppas allt är bra. 
 
med mig är det bra. lite ont i huvudet bara. och tån. skrapade ju stortån i asfalten i lördags. jätteskönt var det. men japp. har skrivit spanska nationella idag. det gick bra. har dock varit helt vilt trött hela dagen. helt ologiskt, eftersom jag faktiskt somnade TIDIGARE än vanligt igårkväll. ser lixom inget samband mellan mina sömntimmar och hur pigg jag är. frustrerande! 
 
vi slutade strax innan 12 idag. och det var, som jag säger varje gång jag har slutat tidigt, en alldeles lagom skoldag! älskar att komma hem tidigt och bara vara för mig själv ett tag. chilla lite. najs najs najs. har kollat lite på ellen degeneres show. druckit kaffe. käkat varm macka. lite onödigt, men det fanns ju typ inget annat här hemma. får nog träna bort det sen. om huvudvärken går över snart, vill säga. ogillar starkt att träna med dunkande skalle.
 
ska hem till bengtssons lite senare ikväll i alla fall. bara tare lite lugnt. härligt ju. innan dess vet jag inte riktigt jag ska göra. fortsätta chilla lite. är på sånt inspiriationshumör. vill bara kolla på massa fina bilder på weheartit och klipp på fina tjejkändisar på youtube. är jag konstig? älskar i alla fall att göra det. och klipp på justin. bästa justin. läste förresten att han kommer till sverige igen på sin nästa turné. stämmer det, tror ni? vore förbannat asgutt i så fall!

adjö. jag idag hehehehee
 
 
/ vardagen och livet /

överraskningsfest

hej! 
 
hade en bra kväll igår. klara och annie hade anordnat en överraskningsfest till jesper i hans trädgård med ett pyntat partytält, mat och tårta och alla hans närmaste kompisar plus ett gäng tjejer. det var hur fint som helst gjort av dom! han hade verkligen inte en aning. så himla kul! jag hade nog dött om någon hade gjort en överraskningsfest för mig. 
 
idag gör jag inget särskilt. bara chillar. kollar på datorn, spelar piano och plockar lite på rummet. äkta söndag. bjuder på en glad bild på mig och johie sen igår.