/ vardagen och livet /

sorry man

men tja, guys! här ekar det. beklagar azz. cool. hehe. hur äre? med mig är det rätt bra. men det är fortfarande väldigt mycket going on. eller så. samhällsprov imon, så ska hem och plugga lite nu. har varit och tränat en sväng, vilket verkligen var på tiden haha. körde lite crosstrainer osv i min ensamhet, sen gick jag faktiskt på yoga för första gången. skönt actually! men japp.

imon är det fredag igen och bara två veckor kvar till sommarlovet. i helgen vankas det födelsedagsfirande @ alice place, och så är lite annat mys inplanterat en la schedule. hehe spanska meets english, typ. ser fint ut i alla fall! och på tal om födelsedagar, så fyller min mami år idag. grattis :*

men japp. vi höres :)
senaste 48 timmarna i bilder. tror jag. nya skor!!! wiihh, gillar egentligen inte skor.

update: olika stora bilder, förlåtförlåt. jädrans mobilbloggning! ehheh

 

/ vardagen och livet /

the last few days

hej! jag är ingen driven bloggare längre. känns jobbigt. faktiskt. måste ta tag i detta. för min egen skull. det är så kul att se tillbaka på, uknow. orkar inte skriva en roman om varje dag. så säger bara det huvudsakliga. hehe. men börjar med att berätta om idag. måndagen den tjugoåttonde maj. japp. har varit i skolan. skrivit psykologiprov. tror det gick rätt bra. hoppas det iallafall. försökte plugga disciplinerat igårkväll. gick sådär, faktiskt. min hairdonut blev plötsligt väldigt fascinerande att snurra runt fingret. facebook blev det jätteintressant. gitarren blev väldigt lockande att spela på. ni vet hur det är. men jaja. dagen har väl varit ganska bra. gjorde matte nationella muntligt också. himla mycket hela tiden!!!! nån måtta fåre väl vara. har sagt det tusen gånger nu känner jag. men åhhhh, asså inte alls länge kvar nu! så hold on, guys. snart är vi fria fåglar igen. mmhhh.

har suttit med samhällen och renskrivit lite anteckningar osv nu på eftermiddagen. mina axlar är helt förlamade. måste få massage sen. har spelat "payphone" x antal gånger också. micket skojig att spela må jag säga.

så. fredag-söndag i korthet.

grillade med alice, alma och maja i gunnarsö. engångsgrillar var knepigare än vi trodde.lördag: mange makers levererade. haha.. starstrucked_chey.


vet inte vad för djur jag ser ut som, men det gör inget. tyvärr kom en av dom inte med på bilden. men han står ju där bredvid, som ni ser. haha.

hittade min fake-onepiece. så mysig. men sjukt varm.


morsdaggrillning. mormor, leffe (hennes.. sambo eller vad man säger), farmor och farfar kom på besök. tjalala. plockade syrener till min mami.


mm, det var väl i stort sett det jag hade på hjärtat denna afton. vet inte vad som händer ikväll. ont i huvudet sen allt pluggande. så tänker inte sitta här anymore. adjö!
/ vardagen och livet /

lite mycket right now

hej! det är ganska full rulle ska ni veta. men ingen orkar väl höra på mina plugghistorier, så vi hoppar det. satt i alla fall ute i solen med psykologiboken när jag kom hem. eller okej, jag erkänner. det var molningt. men sen kom solen! har skaffat mig GIF, som jag tycker är väldigt skojsigt! påhittigt av den som kom på idén. drog in till stan en timme för tidigt för att gå på kristinebergsniornas musikal. fick därför traska till jonne (alice pojk) och vara där med alice ett tag. mm. men så åkte vi och kollade. tyckte det var jättebra faktiskt! har ju inte sett tidigare år, så har inte så mycket att jämföra med. mycket roligare än den lama konserten vi fick göra. hahaha. nä, men det var en kul musikal dom hade fått ihop. not bad! imponerande att dom klarade av alla danser.

hade shorts idag. faktiskt. så himla modigt. är lite anti shorts, på något sätt. även att det är skitsnyggt. meeen, det var gutt. kanske man kan få lite färg på benen snart med. tycker det är magen som suger åt sig mest sol!

meeen, ska gå och lägga mig nu. vi hörs imon. imon är det FREDAG. tjalala♥