/ skönhet och ytligheter / vardagen och livet /

red hair

tjosan mis amigos!
 
det här har varit en bra dag. har köpt kappan som jag trånat efter (haha lol) och VÄRLDENS gosigaste tröja som jag kommer bo i från och med nu, samt rengöringen från avéne och ett nagellack. och en bodylotion med. så har jag ju varit hos frisören, som det har varit ett jäklans ståhej om de senaste dagarna. haha just kidding, guys. men nu är de klippt, färgat och klart! är jättenöjd!
 
före: (som om ni inte visste..)
 
efter:

tror bilderna i alla fall ger hårfärgen en hyffsad rättvisa. svårt å veta, har ju inte vant mig än! hihi. men i like it alot♥
 
myskväll med ben&jerry och godis väntar nu. hahah skoja bara. inte för att det inte skulle va troligt. men nä. ska käka passionsfrukt framför desperate housewives. efter att jag har färgat ögonbrynen. och så. men hoppas allt är bra med er! haha, tror inte jag fattar att folk faktiskt läser mina inlägg på riktigt. inte för att ni är många som klickar in, men ändå. vet inte vad jag tror. hihihihi men adjö!
 
 
/ skönhet och ytligheter / vardagen och livet /

carly rae jepsen - kiss

nu har carly rae jepsen's nya album kiss kommit ut på sporrefarre (spotify). favoriten? har inte lyssnat på alla än, men är sjukt säker på att duettlåten med min pojkvän justin bieber slår alla med hästlängder! min kära kåmpiz liza tipsade mig idag, asså ÅHHHH!!!! vilken perfekt låt! ♥♥♥ den kommer gå på repeat för ett tag nu. KÄRLEK.
 
 
träningen gick fint! spinning och core + lite rumpa och armar efteråt. härligt. imon ska jag ju till frissan, så vet inte om jag kommer hinna till något pass efteråt. tvek på om man ens vill träna, med tanke på att man (förhoppningsvis... heheh) kommer vara fin i håret. inte kul och svettas ner det det första man gör maybe. hur som helst. har bestämt mig vad jag vill nu. men det blir en surprise tills efteråt. haha. lol.
 
var ju på stan en sväng efter skolan. köpte ett halsband på lindex, hehe. och så en ansiktscreme. glömde ju min i stockholm. tog en annan denna gång; avéne light hydrating cream. för er som undrar och inte undrar. ska köpa rengöringen lite senare. ska göra slut på den jag har först. hihi. appropå sånthär ytligt.. en nagel gick av idag. JUST när alla hade vuxit ut igen och blivit fina. nu har jag fått fila ner dom så dom är askorta igen. kan va fint det med. eller jo, det är det faktiskt. framförallt röda. men föredrar ju ändå långa... SUCH.
lol, men så ser den ut. hahaa asså fyyyy. NEJ jag tror inte att jag är en hudterapeut. men vill bara tipsa :( den är nämligen asskön.
 
nu känner jag att det är desperate housewives-dags. och fixa färdigt naglarna. adjö med er. och godnatt! imorgon väntar en av veckans två värsta dagar. tisdagar och onsdagar är inte att leka med.
/ vardagen och livet /

golli bild

tagen idag på medialektionen. jag och bäste majskornet. har fortfarande medialektion. den är lång är den. slutar om en halvtimme. förresten, glömde säga det förut. men ska på spinning idag. kanske också core och pilates, vi får se! adjö