/ Mitt hem / vardagen och livet /

Mitt hem

(null)
(null)
(null)

Jag älskar att min lägenhet är den finaste och mysigaste platsen jag vet<3 Mamma och jag städade den tillsammans i fredags och sen dess har jag varit nykär. Den är så gullig och rar. Har faktiskt lyckats underhålla städningen så det är fortfarande fint. Har i och för sig knappt varit hemma. Men ändå! 

(null)
Särskilt denna hörna blev så himla gullig när den blev städad. Bänkytan (?) har jag inte sett på sjukt länge, haha. Den har varit fullproppad med prylar och jäääättesmutsig. Trevligt att man är en sån människa.


/ vardagen och livet /

fotat hela dagen

Hej mina vänner!
 
Har ni lagt märke till att jag ändrat stil i bloggen? Skriver numera stor bokstav i början på meningar. Helt otroligt.
 
Idag har jag fotat typ hela dagen. Vi har en fotouppgift i skolan som jag anser är lite halvseg. Om jag ska fota vill jag helst bara fota normalt samt på mina egna villkor, haha. Gillar inte fotouppgifter. Men kämpade ändå på några timmar i Påskallavik, med Alex som tapper modell. Blev ganska fint. Sen åkte jag till Johanna och Liam för att kunna knäppa av en bild med känslan "glad". Det började bli mörkt ute så bilderna blev inte perfekta direkt, men det får funka. Han är så gullig, min lilla gudson<3 Gjorde dock bilderna väldigt små nu för att kunna få upp dem här på bloggen lite enklare, så vet ej hur kvallen blir nu. Hihi. Hejdå! 
 
ps. förmodligen värdelös kvalle haha. ds.