/ vardagen och livet / wanties /

önskelista

 
pyjamas, H&M
dubbeltrisslotter
iphone 5s svart
kimono, H&M
nattlinne, H&M
powder brush, too faced (t ex bangerhead)
mascara, telescopic mascara carbon black L'Oréal paris
parfym, justin bieber "the key"
presentkort på tidningsprenumeration 
brun utan sol, st. tropez sel fan bronzing mousse
kimono, H&M
 
såhär ser min önskelista ut inför julen i år. och så är ju pengar alltid välbehövligt.
 
/ vardagen och livet /

hit ska jag

hej!
 
rhodos är bokat. 8 juli drar jag iväg med tjejerna för en grym vecka i värmen! synd att det är lite långt kvar bara.
annars då? jomen det funkar. sjukaste saken hände idag. något jag aldrig trodde skulle hända, typ. ödet är lite galet ibland och världen är liten asså. 
 
har inga planer alls för kvällen. får se om jag hittar på nåt överhuvudtaget. sitter just nu och kollar ikapp paradise hotel. jobbade både måndag tisdag onsdag denna vecka, så hann ju inte riktigt med att kolla. men blir dock mest ledsen av det. man känner sig typ bara mer jämförd med andra tjejer, så det suger ju lite. men det är ju iallafall underhållande på sina sätt.
 
imon ska jag förhoppningsvis träffa fröken williams och käka hotellfrulle och catcha up. sen ska jag kolla på klara när hon åker ner för rulltrappan med de andra luciakandidaterna. ska bli kuuuul. sen blir det nog en fika. på kvällen festar vi till det och får förhoppningsvis en asrolig kväll! 
 
hejdå amigos.
 
längtar
 
/ vardagen och livet /

måndag

hej! 
 
idag känns det lite bättre än igår. skönt det. men är fortfarande rätt trött på allt. men ska försöka få en lite positivare inställning och hitta motivationen igen. mm. idag har jag varit i skolaaaan. kunde dock tagit bussen dit en timme senare eftersom det var redovisningar första lektionen som jag inte ska ha förrän på onsdag. så det sög ju. var redan 35 minuter för tidig till den lektionen pga bussen. så kunde varit där typ en och en halv timme senare än vad jag var. nu blev det lite flummigt kanske. men aja. kunde iallafall sovit en timme längre.
 
värsta jobbiga saken hände imorse med. vaknade pga att jag var kissenödig och trodde det var mitt i natten. så kollade jag på klockan och den var 10 i 7. yey! verkligen. 
 
kom hem lite innan ett och sen dess har jag bara chillat. ska fortsätta göra det en timme till tills jag ska in och jobba. hade tänkt träna, men orkar inte hålla på och åka fram och tillbaka alternativt packa och sånt. får träna imon istället. tror faktiskt jag passar på att göra det imon när vi har aslång håltimme mellan 12 och 14:50. jobbar nämligen imon vid 17:00 också, så hinner ju inte efter skolan. men ajaaaaaa.
 
hoppas allt är bra med er, mina vänner♥ bild från förra veckan