/ vardagen och livet /

väntar på plutten

nu är nog det mesta packat inför de kommande dagarna tror jag! hoppas det iallafall. haha. har städat ganska ordentligt på rummet och bäddat rent i sängen. så har jag duschat osv, så det ska bli riktigt skönt att krypa ner bland rena lakan så att säga! hehe. så kommer adam hit också. så det är mys. 
 
tidig start imorgon. måste nog gå upp typ halv 8. hoppar på bussen till kalmar vid 8:45, sen ska vi käka frukost på espressohouse i väntan på tåget som går 11:50. asså ÅH vad man har längtat♥ riktigt wonderful! 
 
äkta lolbild haha
 
/ vardagen och livet /

lördag

hallå vänner!
 
det blev en romantisk middag på lilla krogen igår. hehehe. efteråt åkte vi bara hem till adam och chillade lite framför teven. asså är så glad att jag har honom. vet inte vad jag har gjort för att förtjäna en så fin kille♥
 
jag kom hem för typ en timme sen och tror faktiskt att jag skippar träningen idag. eller ah. nu är det ju redan för sent att åka in även om jag skulle ändra mig. haha. men nä. har tränat tillräckligt för denna vecka. vi ska träna imon på hotellet när vi kommer fram. så japp. blir en äkta mys- och slappardag idag istället! ska bara sitta framför datorn och kolla bloggar och forska (hahaha),  packa lite och sen vid halv 3 ska jag in för en fika med majsan och brallan. vilka mysisar vi är va. ikväll ska jag träffa adam igen. kommer sakna han när jag är i götet.
 
my love
 
/ träning och hälsa / vardagen och livet /

kämpar på

hejhejhej!
 
nu är jag hemma igen. ska alldeles strax hoppa in i duschen. ska bli skönt efter att ha svettats som en gris. intervallerna då? jo, men det gick väl ändå hyffsat! ska försöka att köra det ungefär varannat gympass. men det gjorde till min besvikelse faktiskt ont i benen :( men det var på smalbenet mer än vristerna, så undrar om det inte kan vara så att jag har en kronisk benhinneinflammation ändå... eller nej. jag vet inte. ska i alla fall fortsätta med det ett par ggr i veckan och sedan trappa upp och köra längre och mer om det går!
 
ska fixa ihop en lista på saker jag ska kolla efter i göteborg också. kan vara kul :P :P hehe. nä. men ska dricka lite kaffe nu innan duschen. eller efter. vene. sen måste jag skynda på lite! hoppas ni får en mysig kväll, dear readers.
 
jag nuuuu. hittade ett fint träningslinne i mammas garderob förut! är dock mer rosa än oranget irl.