/ vardagen och livet / åsikter /

jag gillar inte världen

asså jag tycker verkligen inte om världen vi lever i. fruktansvärd är den. full av idioter. så kommer jag aldrig räcka till heller. går knappt förklara någonting. men pallar inte pressen. pallar inte sätta mig och skriva någon svenskauppgift. pallar inte gå till skolan imon. pallar inte vara i skolan 35 minuter innan vi börjar. pallar verkligen ingenting. 
 
allt är så orättvist. det finns både små och stora orättvisor. egentligen ska man väl inte gnälla sålänge man har ett hus och familj och vänner osv. men man behöver inte vara lyckligare för det. sen är det dehär med alla oskrivna regler. att man inte får ha solglasögon om det inte är soligt till exempel. vem är någon att bestämma det? dåligt exempel. men det finns massa såna grejer. att vissa tydligen är mer människor än andra.
 
stör mig på allt. stör mig på allt politiskt. vene. men asså fattar verkligen inte meningen med att jag ska gå till oscarsgymnasiet imorgon. det kommer inte leda någonstans. asså ursäkta att jag är så negativ. men nä. palla. jag orkar inte jobba måndag till fredag varje vecka för resten av mitt liv (efter gymnasiet) och inte ha råd att resa. och om det nu är verkligheten och jag ska komma ner på jorden, vad är meningen med livet om det är verkligheten???? asså pallar inte och fattar inte. 
 
sen älskar jag ju själv allt ytligt. älskar att se perfekta människor och perfekta saker. perfektion är underbart. men tanken att jag själv aldrig ens kommer vara mer än ok..... äe. kul att jag liksom inte kan jobba med något roligt pga mitt utseende.
 
hit skulle jag behöva åka och filosofera lite tror jag.
 
#1 / / Anonym:

Gud. Han är meningen med livet. Tror du behöver honom.