/ vardagen och livet /

den tjugonionde mars i all ära, haha

hej alla kåmpizarr.

dagen gick snabbare än kvickt. nä, inte så. men den fick rätt fort. skönt! dansade och hoppade omkring på idrotten. rätt skoj kanske. mötte sen upp johanna på stan. gick hem till henne. snackade mest. sånt som kåmpizar gör, lixom. efter det tog jag ett pass på gymmet. kommer ha träningsvärk i låren imon. minst. kanske ryggen också. hehe. hm.. eh japp. fick en kommentar faktiskt, vars skribent frågade om "det fina besöket". haha. okeiiiii. det var min kusins fasters jobbarkompis bekantes grannes närbutikskassörska :)

nej, men seriöst. blir så glad över kommentarer!!!! jättejättejätteglad. men undrar vem det var som kommenterade det jag gav svar på nyss. den har kommenterat förut. det där med att jag bara ändrar svartvitt och vare va på mina bilder. och frågade även once upon a time vem det var jag tänkte på i detta inlägg. NYFIKEN I EN STRUT VAAAHHHHHHH :* men tack för att du gillar min blogg♥

känner att detta blev för mycket. jättelångt. bilder från idag kommer lastat, som jag brukar säga. eller sagt två gånger. whatevah.


#1 / / Anonym:

snygg!